Råd og tips for en god hudhelse

En flott hud krever selvsagt litt iherdig egeninnsats, bruk av riktige produkter, gode behandlinger og selvsagt gode råd og veiledning fra din hudpleier. Her er noen råd og tips på veien.

Jeg har uren hud!

Absolutt nødvendig: be din hudpleier om hjelp til å skreddersy en salongkur og et hjemmeprogram for deg. Det er viktig at du er iherdig og følger opp daglig. Du kommer til å merke forskjellen! 

Ikke klem på kvisene, da blir det bare verre. 

Reduser inntak av sterk krydret mat, melkeprodukter, sukker og fett, sjokolade, appelsiner og appelsinjuice. 

Ta gjerne ekstra tilskudd på C-vitamin. 

Unngå stylingprodukter til hår, og sminke som tetter porene og ikke la huden puste. 
Bare Barbro Hud & Kropp lounge har foundation fra Excuviance som lar huden din puste og som er ypperlig for deg med problemhud!

Huden min er livløs og gusten!

Bruk et eksfolierende middel for å fjerne døde hudceller. Unngå bruk av tobakk og alkohol. Få i deg mer C-vitaminer og antioksidanter i kostholdet. Husk å rense huden godt morgen og kveld, samt fjerne all makeup. Jeg hjelper deg til å skreddersy riktig hjemmeprogram. Den kan også være lurt å sette opp en time til en dyprens. 

Jeg har en stresset livstil som gjenspeiler seg i huden!

Pass på at du får i deg vitaminer, mineraler og rikelig med antioxidanter i kosten. Hold gode måltidsrutiner og drikk rikelig med vann.
Sett av noen minutter daglig der du kobler helt ut ved hjelp av f.eks. meditasjon. Drikk en beroligende urtete, som f.eks. Vata-te, som roer ned kropp og sinn. Bare Barbro Hud & Kropp lounge har også gode spa-behandlinger som roer ned hud, kropp og sinn. Ta kontakt for mer informasjon her.

Jeg har en tørr og stram hud!

Pass på at du "metter" huden med rikelig bruk av fuktighetsgivende produkter. Jeg kan anbefale Multi-Protective Day Creme/ Hydra Firm, Ultra Restorative Creme og Vespera Bionic Serum fra Excuviance. Unn huden din en god dyprens i salong en gang i måneden. Ta tilskudd på omega fettsyrer og drikk rikelig med vann. Spis mer fet fisk, og bruk gjerne litt mer smør på kosten. Smør deg alltid godt inn med anbefalt produkt etter dusj/bad/sol/trening. Unngå produkter med alkohol, parfyme og andre sterke stoffer. Jeg hjelper til å skreddersy riktig hudprogram for din hud. 

Jeg har pigmentflekker!

Solen er den største årsaken til pigment flekker. Bruk alltid høy faktor! Husk at når vi svetter forsvinner ofte solbeskyttelsen raskt. Påfør faktor ofte. Det er veldig vanlig å få pigmenteringer rundt munn/hake. Husk at når vi spiser og drikker tørker vi oss ofte rundt dette området fjerner beskyttelsen vi tidligere har lagt på. Det er da ekstra viktig at vi påfører faktor ofte her også. 
Unngå solarium. Prøv å unngå solen når den er på sitt sterkeste. 
Ønsker du å skjule/dempe pigmentflekkene har jeg dekkende make-up, salongsbehandlinger og Excuviance Optilight hjemmeprogram for deg. Vil du vite mer, ta kontakt ved å fylle i skjemaet her.

Huden mister sin spenst og sin fasthest, og rynkene kommer frem!

Etterhvert som vi blir eldre mister huden sin fasthet. Collagenet og elastinet som holder huden vår stram mister sin spenst. Det er da på tide å starte med et lite næring og "aerobic" program for huden for å holde den i form. Huden behøver også masse tilførsel av fukt. En tørr hud har ofte mer linjer og rynker. 
Excuviance Age Reverse har vitenskapelig dokumentert at rynkene reduseres med ca. 30 % dersom man bruker Excuviance produkter. 
Jo lenger du bruker produktene, jo bedre resultat.