Ansiktbehandlinger fra Excuviance 

Ting og tenke på før en behandling

Ansiktsbehandlinger hos Bare Barbro Hud & Kropp lounge er tilpasset alle hudtyper, selv de mest sensitive, og for alle aldre og begge kjønn. Hvis du bruker legemidler eller lignende som har betydning for helsen din, er det viktig at du sier fra, før vi begynner selve behandlingen. Mann bør være så nybarbert som mulig, men ikke barbere seg på behandlingsdagen. 

En Excuviance-behandling påbegynnes på klinikken og avsluttes hjemme. Jeg forklarer hvordan. 

 Excuviance Classic

En rensende og cellefornyende behandling med AHA-peeling og stimulerende massasje. I denne behandlingen jobber jeg med å eksfoliere huden, tilføre huden fuktighet og næring, forebygge fine linjer og uregelmessig pigmentering samt redusere forekomster av urenheter. Inkluderer: Rens, AHA-peeling, poretømming, aniskts- og halsmassasje, maske, serum, dagkrem. 

Tid: ca 80 min
Pris: 850,- 

 Excuviance De Luxe

Dette er en luksuriøst og avslappende behandling med AHA-peeling og stimulerende massasje. I denne behandlingen jobber jeg med å eksfoliere huden, tilføre huden fuktighet og næring, forebygge fine linjer og uregelmessig pigmentering samt redusere forekomster av urenheter. Behandlingen inkluderer den luksuriøse «gullmasken» som gir intensiv gjenfukting, reparer og beskytter. Sist, men ikke minst, formes brynene for å gi øynene et løft. Inkludrer: Rens, AHA-peeling, poretømming, forming av bryn, massasje av ansikt, hals, brystområde og skuldre, spesialmasken «gullmaske», håndmassasje, dagkrem. 

Tid: 80 min
Pris: 950,- 

Dyptrensende og Fuktighetsgivende behandling

Dette er en dyptrensende og dyptvirkende behandling med grundig poretømming. Behandlingen reduserer forekomsten av talg og urenheter og tilfører godt med fukt. Inkluderer: Rens, booster, AHA-peeling, poretæmming, maske, serum, dagkrem. 

Tid: ca 80 min
Pris: 850,-

 Forming av Bryn

Her bruker jeg Fred Hameleten produkter. 

Pris: fra 300,-

 Forming av Vipper og Bryn

Her bruker jeg Fred Hameleten produkter. 

Pris: fra 300,-

Massasje

Målet er å minske smerte og muskelspenninger, samt gi avspenning gjennom å mykgjøre muskler og vev. Massasje bidrar også til økt blodsirkulasjon som igjen gir økt oksygenopptak og næringsopptak, øker lymfesirkulasjon og kroppens avgiftingsevne, styrker immunforsvaret, reduserer stress og gir generellt økt velvære. Massasje balanserer kropp og sinn. 

Pris: fra 415,-

 Ryggmassasje/Idrettsmassasje

En veldig dyptgående massasje som hjelper til å bli kvitt muskulære problem som feks spenningshodepine, isjassmerter, stive skulder etc. Denne behandlingen løser opp spenninger i muskler og vev.

Pris: 415,- 25 min
Pris: 875,- 60 min

 Aromaterapi

En avstressende og avslappende massasje for kropp og sjel. Massasjen gjøres i rolig tempo til avslappende
musikk og aromatiske oljeblandinger.
Pris: 850,- 60 min

Voksing

Profesjonell fjerning av hår med voks er en svært effektiv og skånsom metode for å fjerne uønsket hårvekst. Metoden vil etter gjentatte behandlinger gjøre hårveksten svakere og mykere. Det er anbefalt og gjenta behandlingen etter ca. 4-8 uker. For at
behandlingen kan utføres, må håret ha en minimun lengde på 0,5 cm.

Jeg anbefaler også bruk av Kalo krem etter hver voksing. Kalo hemmer gjenvekst av hår og den er mild mot huden og hindrer dannelsen av sulfat i hårsekken. Hårsekken er helt intakt (i motsetning ved bruk av laser og elektrolyse), men hårsekkens evne til å produsere keratin (hår) blir sterkt redusert.  

Les også våre råd og tips til de forskjellige hudtypene her.